torstai 30. heinäkuuta 2015

LOS ANGELES PART 3

Moikka, tässä tulisi viimeinen osa LA:n matkapostauksista! Las Vegasin reissun jälkeen meillä oli vielä pari päivää aikaa kierrellä Losissa ennen paluuta Suomeen. Viimeiset päivät kuluivat lähinnä Santa Monican rantoja ihaillen, shoppaillen sekä hyvästä ruoasta nauttien.

LA18
Yks parhaimmista shoppailupaikoista Losissa oli mun mielestä Santa Monican kävelykatu Third Street Promenade. Se sijaitsi ihan meidän huoneiston lähellä, joten siellä tuli pyörittyä monenakin päivänä. 

Samaisen kadun kulmasta löytyi myös ehkä paras frozen yogurt -paikka ikinä! Yogurtlandissa sai itse täyttää kuppiin niin paljon jogurttijäätelöä kuin halusi, ja sitten koristella annoksen herkullisilla päällisillä. Vaihtoehtoja jogurttijäätelöissä oli kymmeniä erilaisia ja päällisiäkin löytyi kaikenlaisia hedelmistä karkkeihin ja browniepaloista cookie dough taikinapaloihin. 

la40Toinen hyvä shoppailupaikka missä käytiin, oli Westside Pavilion -niminen ostoskeskus. Sieltä löytyi tosi monia kivoja kauppoja mm. Aeropostale, Forever 21, Hollister, Pacsun ja Victoria's Secret. Hintataso etenkin "merkkivaatteissa" oli Losissa huomattavasti Suomea ja muita Euroopan maita alhaisempi.

LA41 LA20 LA25
Viimeisinä lomapäivinä haluttiin Moonan kanssa kokeilla surffausta, joka osoittautui yllättävän vaikeaksi. Aallot oli tuolla niin isoja, että jäätiin koko ajan niitten alle, ja kun yritettiin nousta seisomaan niin laudat lähti pois alta. Onneks Moona oli kuitenkin surffannut ennenkin, niin se osas vähän neuvoa mua :D Kaikesta huolimatta tota oli hauska kokeilla!

LA31Kahteen viikkoon Amerikassa mahtui niin paljon upeita ja ihania asioita, että olisin voinut kirjoitella näitä aina vaan lisää ja lisää. Yritin kuitenkin tiivistää loman pääkohdat näihin kolmeen postaukseen. Jos teille tulee mieleen vielä jotain, josta haluaisitte tietää enemmän, niin kyselkää ihmeessä kommenteissa! :)

: Niina

4 kommenttia:

  1. Moi! Mulla olis sulle pienimuotoinen haaste!

    http://sagaurora.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teinkin ton haasteen just postaus alempana mut kiitti kuitenkin! :)

      Poista
  2. Haaste sulle blogissani!
    http://loikkivat.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teinkin ton haasteen just tällä viikolla, mutta kiitos kuitenkin! :)

      Poista