maanantai 20. heinäkuuta 2015

LOS ANGELES PART 2

Heips! Nyt olisi toisen Los Angeles-postauksen aika. Nää kuvat on otettu reissun keskivaiheilta, jolloin käytiin bongailemassa tähtiä Hollywoodin Walk of Famella ja vierailtiin maailmankuuluilla Universal Studiosilla. 

LA4 F3
Walk of Fame on siis Hollywoodissa sijaitseva pitkä kävelykatu, jossa on yli 2500 tähteä. Jokainen tähdistä on omistettu jollekin julkisuuden henkilölle hänen työstään viihde- ja elokuvateollisuuden hyväksi. Aluksi ei meinattu löytää tähdistä yhtään tuttua nimeä, mutta kyllä niitäkin alkoi jonkin aikaa käveltyämme tulla vastaan. Bongattiin mm. Michael Jackson, Britney Spears, Nicole Kidman, Christina Aguilera ja Marilyn Monroe. 

W2 Walk of Famelta löytyi myös tollaisia laattoja, joihin julkkikset olivat painaneet käden- ja jalanjälkiään.

LA6 LA11 Kun Hollywoodissa kerran oltiin, käytiin tottakai katsomassa myös kuuluisaa Hollywood-kylttiä. Mitään kovin hyvää näköalapaikkaa ei kuitenkaan löytetty, mutta pääasia että nähtiin!

LA7 LA9 Universal Studios oli ainakin mulle yks reissun ehdottomasti parhaimmista kokemuksista. Paikka oli ihan mielettömän upea ja täynnä kaikkea mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Vietettiinkin siellä lähes koko päivä aamusta iltaan.

LA12 LA29 LA30 Päivän aikana käytiin monissa toinen toistaan hienommissa huvipuistolaitteissa mm. 4D virtuaalivuoristoradassa, vesivuoristoradassa ja kauhuelokuva teemalla varustetussa sisävuoristoradassa, joka meni saman radan myös takaperin.

W3 W4 Laitteiden lisäksi kävimme opastetulla kierroksella eri elokuvien kulisseissa ja näimme mielenkiintoisia esityksiä elokuvien visuaalisten efektien tekemisestä. Parhaassa tapauksessa studioilla saattaa päästä seuraamaan livenä joidenkin jenkkisarjojen tai -elokuvien kuvauksia. 

Tässä muutama kuva Täydellisten Naisten kotikadulta ja lento-onnettomuuden kulisseista.

LA8
W5 LA10 700 Tällaista tällä kertaa, toivottavasti piditte! Myöhemmin tällä viikolla tulossa postausta Las Vegasista, joten pysykää kuulolla :)

: Niina

10 kommenttia:

  1. Wau! Oli varmaan ihan mieletön reissu! Tuo vesivuoristorata näyttää mahtavalta, ja toki Täykkäreiden kulisseja pällistelisin itsekin mielelläni ;D

    VastaaPoista
  2. Onpa kivoja kuvia. Itsekin haluisin tuonne käymään! Universal Studios ois varmasti ihana paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo Universal Studios oli ihan mahtava paikka, jos vaan tulee joskus mahdollisuus päästä käymään tuolla tai jollain muilla studioilla niin suosittelen! :)

      Poista
  3. Oi miten kivoja kuvia :--) Pakko päästä käymään tuolla joskus!

    VastaaPoista
  4. http://noraauroraa.blogspot.fi/2015/07/vastaukset-kysymyksiin-ja-liebster.html sinut on haastettu!

    VastaaPoista
  5. Oi ei, niin upeen näköstä! Ja ilmatkin näyttää paremmilta kuin Suomessa... yllätys :D varsinkin toi Universal Studios kiinnostais mua, ois niin kiva päästä sinne joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo tekis kyllä mieli takas tonne lämpöön! Universal Studioillekin haluisin päästä joskus vielä uudestaan, se oli niin iso paikka että paljon kaikkea mielenkiintoista jäi vielä näkemättä :)

      Poista